13 Şubat 2008 Çarşamba

Binbir Gece 47. Bölüm

binbir gece 47.bölüm

Şehrazat, Onur’un yalanını yakalıyor

binbirgece 47Her bölümüyle her kesimden kadın ve erkek izleyiciyi ekrana bağlayan rekortmen dizi Binbir Gece’nin sürpriz gelişmelerle dolu yeni bölümü bu hafta yayınlanıyor.

Aralarındaki sorunları halletmiş görünen Onur ve Şehrazat mutludur. Şehrazat’ın Onur’la ilişkisine gölge yapan Yasemin Amerika’ya dönmek üzere hazırlık yapar. Füsun’un evden gitmesi Gani’yi zor durumda bırakır. Buket’i resim kursuna götüren Nadide Selim’le hayati bir konuşma yapar. Ali Kemal Füsun’a dava açar ama Burhan onların tekrar barışmalarını istemektedir. Ali Kemal bebeğini almak için Cansel’in annesinin kapısına dayanır. Peride ölen eşinin eski sevgilisi Handan’ı yine rahatsız eder. Onur annesinin psikolojik durumuyla ilgili ciddi kaygı duymaktadır. Bennu’yla evliliğinde mutlu görünen Kerem, artık baba olmak istemektedir. Onur kendisinden beklenmeyecek bir maceraya adım atar…

Şehrazat Onur’un hangi yalanını yakalayacak? Ali Kemal bebeği Umut’u geri alabilecek mi? Burhan ve Nadide hangi konuda birbirine ters düşecekler? Kerem’in annesi Seval’le ilgili kaygısı ne? Onur nasıl şaşırtacak?

0 yorum: